Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOBRU


Descriere

Situat la aproximativ 200 de metri de izvoarele curative din statiunea Slanic, Hotelul Dobru beneficiaza de o locatie linistita intr-o zona montana plina de verdeata. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.


Camerele Hotelului Dobru sunt dotate cu TV, minibar, baie privata si balcon.


Hotelul ofera acces gratuit la o piscina interioara cu apa incalzita, sauna, cada cu hidromasaj, sala de fitness, tenis si facilitati de tenis de masa, toate situate la 750 de metri de cladirea hotelului. Oaspetii se pot plimba prin gradina, admirand imprejurimile. Proprietatea are sauna, cada cu hidromasaj, biliard si servicii de inchiriere de biciclete, disponibile la un cost suplimentar.


Restaurantul in stil vanatoresc serveste mancaruri romanesti si internationale, avand o capacitate de 120 de locuri. De asemenea, exista si un bar de zi. Salile de conferinte sunt disponibile la un cost suplimentar.


Cea mai apropiata gara este situata in Targu Ocna, la 17 km. Hotelul Dobru pune la dispozitie si o parcare privata cu supraveghere video.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.