Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Contesase afla in statiunea balneoclimaterica Sovata din judetul Mures. Statiunea esterenumita datorita celui mai mare lac helioterm din lume, cu cea mai mareconcentraie salina de pe planeta, Lacul Ursu, care a implinit 147 de ani de laformarea sa, fiind singurul caruia i se cunoate cu exactitate anul, ziua, orai minutul formarii. Acesta are multiple beneficii, de la tratarea unor boliginecologice, ale unor afectiuni degenerative, inflamatorii, reumatismale si panala tratarea unor boli cardiovasculare. Apa sarata a lacurilor din Sovata,implicit a Lacului Ursu, este benefica tuturor celor care vor sa isi imbunatateascasanatatea.
Pensiunea Contesa va pune la dispozitie 15camere (11 duble, 4 triple) cu un numar de 34 de paturi, dotate fiecare cu baieproprie, balcon cu priveliste catre parcare, gradina sau padure, TV, frigider,aer conditionat, uscator de par, prosoape si sampoane pentru igiena personala.Pensiunea dispune de parcare proprie gratuita cu sistem video permanent, ocurte generoasa cu doua terase si mult spatiu verde, un living foarte spatiospentru oraganizarea de conferinte, cursuri, team-building-uri, intalniri saupetreceri. De asemenea mai avem o bucatarie inchisa, traditional amenajata,echipata corespunzator, care este la dispozitia dvs, cu semineu pe lemne,vesela si toaleta. In spatele pensiunii va puteti bucura de o gradina imensa,destinata atat pentru copii cat si pentru adulti. Avem tobogane si trambulina pentrucei mici, cateva sezlonguri din lemn pentru a va savura cafeaua cu cea maifrumoasa priveliste, doua foisoare spatioase cu TV, bucatarie utilata,frigidere, cuptor cu microunde, aragaz, vesela, gratar si ceaun. Wi-Fi gratuitin camere, dar si in gradina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.