Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FABESCA BOUTIQUE HOTEL SPA.


Descriere

Hotelul tinteste,intotdeauna, spre servicii superioare si experiente inedite. Pachetele turistice puse la dispozitie, inglobeaza intregul efort al echipei de la Fabesca Boutique Hotel Spa****, care se asociaza cu servicii la un nivel superior, respectiv experiente dintre cele mai variate, exclusiviste.


Facillitati unitate: restaurant mediteraneean si traditional, Centru SPA - piscina interioara, bazin cu apa sarata, sala fitness, sauna umeda si uscata.

Camere unitate:
Camera dubla standard - doata cu pat matrimonial, saltele premium, aer conditionat, baie cu dus, halate de baie, uscator de par, minibar seif. Maxim 2 persoane.

Camera Family - doata cu doua paturi king size, saltele premium, aer conditionat, baie cu dus, halate de baie, uscator de par, minibar seif, frigider, fierbator apa, expressor cafea. Maxim 4 persoane.

Unele camere au balcon.

SPA: Amplasat intr-o zona pitoreasca, acest hotel cu centru SPAofera o varietate de servicii SPA, incluzand saune, piscine cu apa sarata sitratamente de infrumusetare si rejuvenare.
- Sana finlandeza, infrasauna cu sare de la Praid, sauna umeda - hammam, bazin cu apa sarata, piscina interioara, bazin cu apa sarata, piscina pentru copii, zona de relaxare.Tratamentele Spa din cadrul Fabesca Boutique Hotel Spa**** Sovata utilizeaza resursele naturale abundente din Sovata,excelente pentru tratarea diferitelor afectiuni. In acest mod, se urmaresteimbunatatirea calitatii vietii, intr-o maniera reconfortanta si durabila.


Parcarea este gratuita dar nu si garantata.

















Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie