Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fabesca Boutique and Spa


Descriere

Fabesca Boutique Hotel & SPA se afla in statiunea Sovata si ofera design minimalist, centru spa cu zona de relaxare, 2 piscine interioare, 3 saune si zona de fitness. Centrul spa pune la dispozitie bar si terasa. Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit in zonele publice.


Camerele au design cu influente mediteraneene, aer conditionat, pat mare, cu saltea din spuma cu memorie, TV cu canale prin cablu, minibar si birou. Baile private ofera dotari moderne, pereti din sticla si articole de toaleta gratuite. Cele mai multe camere pun la dispozitie balcon sau terasa.


Restaurantul a la carte, cu design eclectic, modern ofera atmosfera de pub, terasa si crama. Meniul restaurantului include mancaruri inovatoare pregatite de bucatarul-sef. Proprietatea serveste micul dejun tip bufet zilnic. Oaspetii pot sa se relaxeze la coffee lounge-ul elegant, cu biblioteca.


Pentru evenimente corporatiste, cum ar fi conferinte, simpozioane, gale sau team building, hotelul are facilitati, cum ar fi sala de conferinte cu design minimalist si capacitatea de 90 de locuri. Centrul spa al hotelului include piscina cu apa dulce si apa sarata si sauna umeda, uscata si cu infrarosu, cu sare de Praid. Exista o zona de fitness, precum si o terasa cu sezlonguri. Oaspetii se pot bucura de masaje relaxante si de proceduri de reflexoterapie, la un cost suplimentar. Fabesca Boutique Hotel & SPA ofera receptie deschisa non-stop si serviciul de transfer de la/la aeroport la cerere si la un cost suplimentar.


Acest hotel se afla intr-o regiune renumita pentru facilitatile balneare, cu efecte terapeutice. Lacul helioterm Ursu este la doar 300 de metri de hotel. Centrul statiunii Sovata se afla la 200 de metri. Salina Praid este la 10 minute de mers cu masina. Cetatea medievala Sighisoara se afla la 71,8 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Targu Mures, aflat la aproximativ 70 km de proprietate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.