Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: La doar 30 de metri de plaja privata ( cu nisip si pietris ) , orasul Kyrenia se afla la doar 9 km , Nicosia la 30 km, aeroportul din Larnaca este la aproximativ 78 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul de 3 * are 57 de camera si dispune de urmatoarele facilitatI: receptie 24 de ore, lobby bar, parcare - gratuita, acces la internet , conexiune la internet wireless (contra-cost), piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, bar la piscina, restaurant, terasa, fitness, sauna, Jacuzzi, masaj, baie de aburi si hamam

Tipuri de camere
-> Single rooms
-> Double rooms

FACILITATI CAMERE: Camerele sunt dotate cu baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat, TV LCD prin satelit, seif gratuit, minibar, telefon cu linie directa si acces internet wireless contra cost. Camerele pot avea vedere la mare sau la munte.


*Nota informativa: Pentruanumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare.In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cuexactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie