Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LEFKONIKO BAY

de la
711  669 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 07.06.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Descriere

Lefkoniko Bay este un hotel modern si primitor, care beneficiază de o așezare foarte bună, servicii ireproșabile, în apropiere de plaja din Rethymno. ***Descrierea este cu caracter informativ! Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.lefkoniko.gr/) si a fact sheet-ului!

Localizare

Lefkoniko Bay este un apart-hotel de 3* situat în stațiunea Rethymno, la 800 m de centrul vechi al orașului. A fost construit în anul 1999, iar ultima renovare a avut loc în 2008.  În zonă există magazine, restaurante, taverne, baruri și discoteci.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi lobby cu tv și Wi-fi (gratuit), piscină pentru adulți și bar la piscină. Mesele se vor servi la Lefkoniko Beach care se află în imediata apropiere. Se află la 30 m de plaja cu nisip din Rethymno, una dintre cele mai populare plaje de pe coasta de nord. Tariful pentru 2 șezlonguri și 1 umbrelă la plajă este de 8 euro/zi.

Facilitati camere

Studiourile și apartamentele dispun de aer condiționat, chicinetă complet utilată, TV, telefon, frigider, seif, Wi-fi (gratuit), baie, uscător de păr, balcon cu vedere parțială la mare sau piscină.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!
Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.lefkoniko.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.