Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MINOS APARTHOTEL

de la
1298  1198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bacau
Verifica disponibilitate

Descriere

Minos ApartHotel este o secțiune complet nouă a complexului Minos. Amplasat chiar în partea din spate a Hotelului Minos. Situat la doar 3 minute de frumoasa plajă de nisip din Rethymno și la o scurtă plimbare de atracții și centrul istoric. Personalul prietenos și profesional care reflectă ospitalitatea tradițională crețeană vă va face să vă doriți să vă întoarceți.

Localizare

Situat la doar 3 minute de frumoasa plajă de nisip din Rethymno și la o scurtă plimbare de atracții și centrul istoric și la o scurtă plimbare de atracții și centrul istoric, la 80 km de Heraklion si 60 km de Chania. 

Facilitati Hotel

restaurant, terasa, WiFi, parcare, 2 ascensoare, sala de conferinte, room service

Facilitati camere

baie privata cu dus, televiziune prin satelit, telefon, frigider, uscator de par, halat de baie, aer conditionat, mini bar (la cerere, taxa suplimentara), WiFi, seif electronic, prosoape de plaja, balcon/terasa.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://minosaparthotel.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.