Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO PEARL BEACH

de la
1065 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.10.2024 - 18.10.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Pearl Beach se află chiar pe plaja Rethymnon. Acesta are 2 piscine cu șezlonguri gratuite și centru de fitness cu piscină interioară și cadă cu hidromasaj.

Localizare

Hotelul este situat pe plajă și cu vedere la Marea Mediterană. Acesta este la 2 km de centrul orașului Rethymnon, care este situat pe insula grecească Creta.

Facilitati Hotel

Acest hotel este construit în stil grecesc modern și dispune de un lounge cu TV, loc de joaca pentru copii, bar, restaurant, săli de conferințe, acces la Internet și o parcare. Hotelul are două piscine în aer liber, cu zonă de înot separată pentru copii și un snack bar la piscină. Oaspeții se pot relaxa, de asemenea, pe terasă sub umbrelele de soare pe șezlonguri. Hotelul oferă o serie de alte facilități de recreere, inclusiv o sală de gimnastică, cadă cu hidromasaj, saună, baie de aburi, masaj si tratamente spa.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu telefon, TV prin satelit, radio, uscator de par, seif, frigider, baie / duș și WC. Aer condiționat individual reglementate (iunie-octombrie, pentru minimum 12 ore pe zi) și încălzire sunt furnizate in camerele, de asemenea, dotate cu un balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.