Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bellagio Beach Resort

de la
1338  669 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Bellagio Resort and Spa – Hurghada, recent renovat complet la 1 octombrie 2021 • Aproximativ 22 km până la Aeroportul International Hurghada • Aprox. 16 km până în centrul orașului Hurghada și zona pieței locale El Dahar din centrul orașului • Aproximativ 450 Km de Cairo • Aprox. 300 Km de Luxor

Localizare

ceastă proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Aeroportul Internațional Hurghada se află la 20 km de Bellagio Beach Resort & SPA. Centrul orașului Hurghada este situat la doar 15 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Acest complex all inclusive în stil grecesc pune la dispoziție camere cu aer condiționat, plajă privată și școală de kitesurfing. Zona cu piscine include o piscină pentru copii şi o piscină încălzită, cu tobogane de apă. Restaurantul principal al complexului servește preparate internaționale tip bufet. De asemenea, are un restaurant cu fructe de mare şi un restaurant mongol tradițional. Oaspeții se pot bucura de briza mării la restaurantul de pe plajă. Barurile de pe plajă şi de la piscină oferă o varietate de băuturi, inclusiv cocktailuri exotice.

Facilitati Camere

Camerele de la Panorama au TV prin satelit, minibar şi terasă sau balcon. Unele camere oferă vedere la Marea Roșie. Fiecare cameră are podea cu gresie și cuverturi de pat colorate. Baia privată include articole de toaletă şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.