Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OLD PALACE SAHL HASHEESH

de la
1281  640 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE:
Situat pe o plaja privata cu nisip de 200 de metri, dincolo de dunele de nisip, in statiunea Sahl Hasheesh din Hurghada. Aeroportul International Hurghada se afla la 25 km de Old Palace Resort. La cerere, se poate organiza un serviciu de transfer. De asemenea, se ofera si un serviciu de transfer la Sahl Hasheesh.

FACILITATI HOTEL:
Complexul pune la dispozi?ie un restaurant principal care ofera preparate din bucataria internationala, precum si 2 restaurante a la carte, specializate in mancaruri italiene si braziliene, iar oaspetii pot apela la room-service nonstop. De asemenea, complexul cuprinde 4 baruri si un club de noapte.

Old Palace Resort are o piscina incalzita in aer liber si o cada cu hidromasaj. Acesta pune la dispozitie un club pentru copii, un club de sanatate si un centru de sporturi nautice. De asemenea, exista o echipa de animatori poliglo?i care ofera programe de divertisment nonstop.

TIPURI DE CAMERE:
Camera standard cu vedere la gradina; Camera standard cu vedere la gradina; Chalet (accepta animale de companie);

FACILITATI CAMERE:
Camerele luminoase de la Old Palace au TV prin satelit, cutie de valori si minibar. Unele camere au zona de relaxare separata. Baia include uscator de par, dus si cada. Unele camere includ aer conditionat.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.