Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

AVIAS TRANSILVANIA - DE 24 DE ANI ALATURI DE DUMNEAVOASTRA! AVIAS TRANSILVANIA - VACANTA TA, MISIUNEA NOASTRA!

De 24 de ani ceea ce ne reprezinta este calitatea serviciilor oferite si profesionalismul de care dam dovada in relatiile cu clientii si colaboratorii nostri.

AVIAS TRANSILVANIA este prima si singura agentie de turism din Salaj care a primit acreditare IATA (in anul 2004) , ceea ce certifica expertiza in emiterea de bilete de avion pe companii de linie oriunde in lume. Toti consultantii firmei noastre sunt absolventi de studii superioare si sunt preocupati permanent ca fiecare client al agentiei sa obtina produsul turistic potrivit nevoilor si asteptarilor lui.
Toti consultantii firmei participa periodic la cursuri de training pentru imbunatatirea abilitatilor profesionale si cresterea calitatii serviciului prestat clientilor nostri.

Prin intermediul nenumaratelor deplasari de studiere a diferitelor destinatii de vacanta din Romania si strainatate, consultantii nostri au dobandit expertiza pentru multe destinatii de vacanta, cum ar fi:
ROMANIA,
BULGARIA,
TURCIA (Antalya, Bodrum),
GRECIA (Halkidiki, Paralia-Katerini,Creta, Zakynthos, Mykonos, Santorini, Corfu),
CIPRU,
MALTA,
SPANIA(Costa Del Sol, Costa Brava, Mallorca, Tenerife),
ITALIA,
EMIRATELE ARABE UNITE,
EGIPT,
TUNISIA,
MALDIVE,
MALAEZIA,
SINGAPORE,
TAIWAN,
ISRAEL,
IORDANIA,
FRANTA,
PORTUGALIA,
OMAN,
THAILANDA

precum si multe alte destinatii de vacanta din Europa sau mai indepartate.

Limbi vorbite in agentie: ROMANA, ENGLEZA, SPANIOLA, MAGHIARA