Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Testimoniale

Buna ziua! Recent am avut ocazia de a interacționa cu doi dintre agenții dvs și ma declar complet mulțumită, poate chiar peste așteptări! Raport foarte bun calitate/preț, punctualitate, amabilitate și intelegere! O vacanța reușita! Multumim frumos, recomand cu încredere!

Ana S.

City-break-Venetia
Bună ziua! Sunt foarte mulțumită de profesionalismul și amabilitatea agentului de turism care s-a ocupat de solicitarea mea. Recomand cu încredere Avias Transilvania!

Pop Daniela

Romania
Despre echipa Avias Transilvania (Dertour Zalau) as spune ca este profesionistă, atentă la detalii si comunică foarte bine cu clientii! Experienta mea din Malta a fost una extraordinară, pentru că i-am avut ca si parteneri pe cei de la Avias Transilvania (Dertour Zalau). Am beneficiat de următoarele servicii: transfer până la aeroport, transfer până la hotel, rezervare cazare, rezervare bilete de avion, asigurare de călătorie si medicală. Felicitări, și multumesc echipei Avias pentru că duceți experiențele clienților dvs. la nivelul de excelență!

Claudia B.

Malta